Såler

Hvilke såler anvender vi?
I klinikken udarbejder vi individuelt tilpassede såler af typen Formthotics Medical, som ikke må forveksles med Formthotics Sport, som kan købes færdiglavede i almindelige sportsforretninger.

Hvordan udfærdiges sålerne?
Formthotics Medical såler bliver varmestøbt i dine egne sko, så de passer præcis til dine fødder og giver den støtte og komfort, du har behov for. Sålerne findes i forskellige udgaver og kan tilpasses enhver sko. Og hvis der er behov for løbende justering, er det muligt at genstøbe sålerne op til flere gange.

Hvem anvender vi sålerne til?
Uanset om du skal bruge sålerne til almindelige hverdagsaktiviteter som fx at gå eller stå, eller om du skal bruge dem til idrætsudøvelse, så kan du muligvis have gavn af individuelt tilpassede såler.

Når du er i behandling hos os, så kigger vi ofte på dine fødder for at se, om det kan være en idé at afprøve såler i en periode. Hvis du fx har en nedsunken forfod eller en ganske almindelig platfod, kan du muligvis have gavn af såler. Disse umiddelbart små skavanker i fødderne, som ikke nødvendigvis giver smerter i fødderne, kan ofte være medårsag til lidelser andre steder i kroppen som fx knæ, hofter, ryg eller nakke. 

formthotic_sort2
Kontakt os

Send os en besked og vi svarer hurtigst muligt. Mvh. Smerte- og Idrætsklinik